MoniQue

Geïnspireerd door Luv' droomde Monique al op jonge leeftijd van een zang-carriere, maar het zou nog zeker 25 jaar duren voordat zij haar talent kon ontwikkelen.

In 2008 zette Monique haar eerste stap op het podium in combinatie met een rockband, waardoor ze in 2009 in contact kwam met meerdere muzikanten. En vanaf die tijd regelmatig bij jam - sessies en open podia te vinden was.

In 2010 begon Monique een acoustisch duo met gitaar, met een repertoire van ongeveer 30 cover nummers.

In 2013 kwam Monique dankzij een acoustisch duo in contact met andere zangers die haar uitnodigden om een paar solo optredens te doen.

Vanaf dat moment is Monique regelmatig te vinden in West Brabant, Zeeland, Zuid Holland en Vlaanderen op Bruiloften, Bedrijfsfeesten, Feest-Cafés en Hollandse feesten. zo ook Open Podia en Privéfeesten.

Zo heeft MoniQue ook regelmatig meegedaan met Zang wedstrijden en Talenten jachten!

Zowel in 2017 als 2018 bracht Monique een nieuw nummer met videoclip uit.... ook te beluisteren op de Social media zoals Apple music, Spotify, Deezer, You Tube, Amazon Music en Tidel.

Monique zingt  Solo all-round, met de voorkeur naar Pop, Nederlandstalig en Jazzy. 

De single 'Griekse Zee' is een bewerking van het nummer Porque te vas, van José Luis Perales, met een Nederlandse tekst geschreven door Monique zelf!

Sinds de lancering van de clip op 18 juli 2021 is deze meer dan 1000 keer weergegeven. Daarna volgde al heel snel: Liefde doet nooit pijn.

Anno 2022 scoort Monique hoge ogen met haar coversong  Ik wil jou (origineel van Maribelle) in een hip nieuw jasje gestoken en te beluisteren via alle mogelijke Social Media platforms zoals

Apple music, Spotify, Deezer, You Tube, Amazon Music en Tidel. 

Of klik op de knop Video op de home pagina.

Op dit moment is Monique heel druk bezig met niet één maar met liefst twéé nieuwe coversongs! Hier word op dit moment heel hard aan gewerkt om ook hiervan weer leuke vrolijke zomerse remix van te maken.

Boekingen:

Via de contact link in het hoofdmenu