RisQGay

  Petrös & Monique 

In de 90's werd er in de Danssalon Rotterdam een groot feest georganiseerd door de manager die toen 30 werd. Deze was bevriend met Peter en vertelde dat hij de Vengaboys had geboekt voor deze avond. Helaas werd  het gecanceld! En moesten zij naar het buitenland voor een optreden.

En radeloos vroeg hij en nu? Zo zei Peter voor de fun zeg maar dat Luv terug is bij elkaar dan kom ik en met 2 vrienden wel optreden.

Oh gaaf! deal! was zijn antwoordt, Ik zorg voor de publiciteit en de limo. Zo gezegd zo gedaan.... De kleding en pruiken werden aangeschaft en de nodige avonden oefenen met de danspasjes en liedjes en de grootste lol, en zo werd Luv Unlimited geboren.

Na de avond van het 1e grote optreden wat echt geweldig was geregeld, werden de (dames) benaderd door een man in pak die vroeg dames willen jullie wat drinken. We zeiden in koor doe maar een biertje, de man was zo verbaasd en vroeg zijn jullie mannen? Ja antwoorde we weer in koor.

De man vroeg ons of we het leuk zouden vinden om maandag op zijn kantoor te komen en als we wilden we het wknd daarop al 2x konden optreden. En zo werden we gelijk als groep Luv Unlimited in de Skihut gelanceerd en op de Skihut nr.7 met een echte Luv medley, dik contract erbij daarna door het gehele land getourt! En kwamen ze zelfs in Belgié en Duitsland terecht! En zo belandde de groep ook in TV programma's zoals Taxi en De Nachtsuite en ARD Muzik.

De show werd uitgebreid van 20 naar 30 minuten. Na 15 jaar stopte één van de leden  ermee te druk met werk en al snel vonden ze een vervanger! Daar heeft de groep nog een paar jaar mee op diversen podia gestaan, maar zoals het bij Luv ging zo ging het bij Luv Unlimited ook! Ook nummer 2 stopt ermee, kon de drukte niet meer aan en met werk niet te combineren.

Daar Peter in contact kwam met Monique via Facebook en kwam erachter dat zij zangeres was en ook Luv leuk vond , Joh zei deze heb je zin om in te vallen als 3e lid in onze Drag group. Oh ja kei leuk antwoorde Monique met een leuke brabants accent!

En zo ging Luv Unlimited met een nieuwe formatie en met een nieuwe naam door als RisQGay. Waarom een nieuwe naam? Inmiddels maakt de echte Luv weer eens een Comeback en daar kregen wij heel leuk contact mee en hadden al voor diversen Luv fandagen een optreden verzorgt en gezien we ook andere liedjes van meiden groepen gingen doen bedachten we ook de andere naam. 

Na 2 volle jaren kreeg Monique het ook te druk en een andere baan erbij en Solo meer werk als zangeres en was dit niet meer te combineren...

Peter ging door met het laatst over gebleven lid en zo nog een jaartje verder en daar kwam de Panorama met een artikel over Look a Likes van artiesten dus we kropen nog eenmalig in de huid van Luv voor een leuk intervieuw en coole fotoshoot van 6 pagina's panorama in 2021 totdat corona om de hoek aanklopte, het laatste lid zei ik stop er ook mee, heb er geen zin meer in en vind het wel goed na 24 jaar en kan het niet meer combineren met m,n werk.

Tja.... nu bleef Peter over en heeft er nog steeds plezier in om op te treden en gaat nog even door als Solo Dragartist onder de naam RisQGay. Inmiddels heeft ook Peter al aardig wat Cover songs opgenomen waaronder ook De Griekse Zee een cover van Monique d,r single De Zeeuwse Zee. en zo nog vele meer die je ook kan terugzien op de Video knop van RisQGay.

Peter heeft nu het roer rechtsom gegooid. Nadat Monique hem vroeg te figureren in haar nieuwe videoclip: Ik wil jou en Peter zei meteen JA! 

Zo komen Peter en Monique weer bij elkaar en was  er altijd contact gebleven daar de 2 een bijzondere klik met elkaar hebben.

Zo lopen ze tijdens de film opname  voor de clip van Monique  Ik wil jou.... voor de lol samen te zingen:  t was als de eerste keer en het klikte zo maar weer. ....en kijken elkaar aan en schieten in de lach van dat klinkt leuk zeg!

En zo hebben Monique en Peter besloten om in de maand September het liedje ( De eerste keer )  te gaan opnemen en vinden ze het allebei enig ook weer samen wat te ondernemen en zo zijn deze 2 kanjers! ook als duo RisQGay te boeken...met een leuke diversiteit aan liedjes van hun samen, hebben ze een leuke show van 30 minuten.

Boekingen:

Via de contact link in het hoofdmenu